sadik ergotherapieErgotherapie

Ergotherapeut bij praktijk Ergotherapie Sadik

Een ergotherapeut richt zich op alle dagelijkse activiteiten. U kunt advies vragen aan een ergotherapeut indien u beperkingen of problemen ervaart tijdens de uitvoer hiervan. Dit is vaak een gevolg van lichamelijke en/of geestelijke klachten. Het doel van ergotherapie is de hulpvrager in staat te stellen om dagelijkse activiteiten zo goed en zelfstandig mogelijk uit te kunnen voeren op een manier waar diegene tevreden over is en de activiteit met plezier kan uitvoeren.

Ergotherapie Sadik is een vrijgevestigde praktijk gevestigd binnen Arnhem. Wij behandelen en adviseren (jong)volwassenen (16+) en ouderen in Arnhem en omgeving. De behandeling vindt veelal aan huis of op de werkplek plaats.

hamidNaam:           Hamid Belarbi

Telefoon:       06 13583555

Email:           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website:       www.ergotherapiesadik.nl 

Specialisme: NAH (CVA, Hersentrauma na ongeval) en Ouderenzorg. Beoefenaar in de ouderen revalidatie. Advisering over aanpassingen en hulpmiddelen.

Ergotherapie & Behandelingen

Iedereen verricht dagelijkse handelingen zoals koken, boodschappen doen, werken, tuinieren of het uitvoeren van een hobby. Veel van deze handelingen gaan automatisch zonder er bij na te denken. Maar als dit functioneren moeizamer gaat, wordt pas duidelijk hoe ingewikkeld zoiets kan zijn…

Binnen de ergotherapeutische behandeling richten wij ons op het uitvoeren van deze dagelijkse activiteiten. We analyseren de problemen die u hierbij ervaart op zowel lichamelijk als cognitief gebied en zoeken samen met u en eventueel betrokken mantelzorgers naar mogelijke oplossingen. Door uw mogelijkheden te benutten en te vergroten, dan wel door de omgeving aan te passen en/of te gebruiken leren we u om de activiteit weer zo optimaal mogelijk uit te voeren.

Wat bieden wij?

  • Adviseren in hulpmiddelen
  • Adviseren mantelzorgers
  • Adviseren aanpassingen
  • Zelfstandigheid vergroten
  • Cognitieve trainingen
  • Behandelen en in begeleiding in een nieuwe situatie

Kwaliteitsregister & beroepsvereniging

Hamid Belarbi staat als ergotherapeut ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP nummer: 29913627590). De algemene voorwaarden opgesteld vanuit de beroepsvereniging zijn van toepassing op onze werkzaamheden.

Informatie

Bent u verzekerd en wilt u een eerstelijns ergotherapeut raadplegen?

Ergotherapie Sadik heeft met alle verzekeringsmaatschappijen contracten afgesloten. Ergotherapiebehandelingen worden vanuit de basisverzekering tien uur per kalenderjaar vergoed. Mogelijk heeft u een aanvullend pakket waardoor u extra uren vergoed kunt krijgen, kijk in dit geval uw polis na voor het precieze aantal vergoedingsuren. De ziektekostenverzekeraar hanteert voor de basisverzekering een eigen risico, dit eigen risico geldt ook voor de ergotherapiebehandeling. Het eigen risico kunt u bij uw eigen zorgverzekeraar opvragen.

Ook voor bedrijven kunt u een ergotherapeut inschakelen. Maak vrijblijvend een afspraak om te bespreken wat een ergotherapeut u te bieden heeft.

Indien een afspraak niet 24 uur van te voren wordt afgebeld zal deze in rekening worden gebracht.

Directe toegankelijkheid

U kunt sinds 1 januari 2012 met of zonder doorverwijzing een afspraak maken met een ergotherapeut die daartoe bevoegd. Ergotherapie Sadik beschikt over deze specifieke bevoegdheid.

Related Articles

"Herstel komt van beide kanten"